www.paganus.se
Valutor:
kläder online,billiga kläder,billiga damkläder,billiga herrkläder
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


På webbplatsen är din integritet och säkerhet avgörande för det fortsatta förhållandet med dig, våra kunder. Vi respekterar och förstår din oro för integritet och en av våra uppdrag är att se till att all information du väljer att dela med oss ​​hanteras på det mest säkra och ansvariga sättet. Vi har åtagit oss att skapa en säker onlinemiljö och implementerade säkerhetsstandarder för att skapa en bekväm och säker shoppingmiljö du förtjänar.

Vi samlar kontinuerligt online kundaktivitet och information för att göra de nödvändiga förbättringarna för att förbättra användarnas online shoppingupplevelse. Din personliga information, såsom namn, adress, telefonnummer, kreditkortsnummer och e-postadress, som då samlas in gör det möjligt för oss att uppnå detta mål.

Dessutom, som en officiell företagspolicy, säljer vi under inga omständigheter eller skickar sin kundinformation till någon tredje part. Vi skyddar din information genom att lagra den på en säker webbserver i en privat databas. Periodiskt skickar Smycken Vortex e-postmeddelanden som innehåller specialerbjudanden, försäljning och kampanjer till medlemmarna på vår adresslista. Om du emellertid vill avbryta eller prenumerera från att ta emot e-postkommunikation från www.2eichen.ch eller önskar tas bort från postlistan, kan du göra det genom att ändra din status på vår hemsida eller genom att kontakta oss via e- post.

Här är sätt vi samlar information och hur vi använder det:

Beställningar

Vid beställning av våra produkter begär vi följande personliga uppgifter från dig på vår registreringsblankett: För- och efternamn, fakturerings- / leveransadress, telefonnummer, e-postadress, kreditkort och kreditkortsnummer. Detta är den information vi behöver för att bearbeta din beställning. Ditt telefonnummer är nödvändigt för att slutföra registrerings- eller orderprocessen, så att vi kan använda den för att kontakta dig om din beställning om vi behöver. Din faktureringsinformation används också för att säkerställa att rätt person debiteras för de beställda varorna.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.paganus.se