www.paganus.se
Valutor:
kläder online,billiga kläder,billiga damkläder,billiga herrkläder
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Fartyg

1.Vi skickar de varor du beställde via Air International Express Company, 3-5 arbetsdagar vanligtvis.

2.Please bara beställa online.Vårt mål är att behandla alla beställningar så snart som möjligt. Vänligen tillåt 1-2 arbetsdagar för din beställning att behandlas. Efter betalning mottogs, skickar vi ut dina beställningar i rätt tid. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig spara tid och pengar.

3. Du kan kontakta oss för spårningsnummer som är tillgängligt inom 36 timmar.

4.Please känna dig fri att lägga beställningar på vår hemsida. Vi har tillräckliga produkter i lager. För order mer än 10 st, kan vi erbjuda grossistpris spara mer för ditt företag.

5.Vi är en professionell online-återförsäljare. Leveranstider är baserade på den dag då din beställning skickades och kan normalt ta ytterligare två arbetsdagar. Vi garanterar att din beställning kommer att skickas och delieras direkt till din dörr.

Återgå

Betalning kan endast göras med kreditkort. Godkända kreditkort är: Visa, Mastercard Western Union har minst 2% rabatt på vår hemsida, mer information kontakta oss. När du beställer måste din faktureringsadress motsvara adressen på ditt kreditkort, annars kommer vi inte att kunna behandla din beställning. Alla transaktioner är säkrade. Vår webbplats har ett SSL-krypteringssystem för att skydda personuppgifter och betalningsuppgifter. Föremål som är personliga med Hot Stamping-initialer eller Mon Monogram är inte berättigade till retur- eller butikskredit. Artikeln måste returneras i original skick och förpackning. Försäljningsvaror måste returneras inom 60 dagar från leveransdatum. Anledningen till avkastning som orsakats av dig själv (t.ex. storlek, färg du väljer), kan inte godtas Du betalas tillbaka på det kreditkort som användes för köp. Fraktavgifter för retur betalas av kunden.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.paganus.se